Number of the records: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Shih, Rich - Author
    První vydání - 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-1342-2
      Umansky, Jeremy, - Author   Katz, Sandor Ellix, - Author of introduction   Roztočil, Tomáš - Translator   Zrůstková, Petra - Translator
     fermentace  fermentované potraviny  jídla
    koji
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 416.436
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.436   

    Uniform title Koji alchemy. Česky
    Title statementKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Main entry-name Shih, Rich (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Alferia, 2023
    Phys.des.333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-1342-2
    National bibl. num.cnb003551032
    NotePřeloženo z angličtiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Umansky, Jeremy, 1983- (Author)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction)
    Roztočil, Tomáš (Translator)
    Zrůstková, Petra (Translator)
    Subj. Headingskoji
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 582.282.123.4 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.