Number of the records: 1
Uchovávání úrody
SYS 1239544 LBL 01141nam-a2200337-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231014051845.6 007 ta 008 230531s2023----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb003523010 020 $a 978-80-907955-6-3 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1389729015 040 $a BOA001 $b cze $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 64 $2 MRF 080 $a 641.4 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 245 00
$a Uchovávání úrody : $b tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle 250 $a Druhé vydání 264 -1
$a Brno : $b Permakultura (CS), $c 2023 300 $a 80 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ; $v svazek 11 520 3-
$a Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090795563 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a domácnost $7 ph935889 $2 czenas 650 07
$a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas 653 0-
$a skladování potravin 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 830 -0
$a Klíč k soběstačnosti ; $v 11 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1