Number of the records: 1  

Knjžka Kuchařská, aneb, Zřetedlná ponavčenj, kterak se rozličné pokrmy gak masyté, tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj


  1.  Pacovský, Václav - Author
    Po druhé do tisku uwedená - 363 s. [i.e.263] ; 17 cm
     jídla
     kuchařské recepty
    Knjžka Kuchařská, aneb, Zřetedlná ponavčenj, kterak se rozličné pokrmy gak masyté, tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj
    Title statementKnjžka Kuchařská, aneb, Zřetedlná ponavčenj, kterak se rozličné pokrmy gak masyté, tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj : gichžto wyznamenánj posléz stogjcý Registřjk vkáže / od Wácslawa Pacowskýho
    Portion of titleZřetedlná ponavčenj, kterak se rozličné pokrmy gak masyté, tak postnj dobře připrawowati, aneb strogiti magj
    Varying form of titleKnížka Kuchařská, aneb, Zřetelná ponaučení, kterak se rozličné pokrmy jak masité, tak postní dobře připravovati aneb strojiti mají
    Zřetelná ponaučení, kterak se rozličné pokrmy jak masité, tak postní dobře připravovati neb strojiti mají
    Main entry-name Pacovský, Václav (Author)
    Edition statementPo druhé do tisku uwedená
    PublicationNa Horách Kuttných : Wytisstěno a k dostánj v Jozeffa Antonjna Wondráčka, 1811
    Phys.des.363 s. [i.e.263] ; 17 cm
    National bibl. num.cnb001267388
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteObsahuje: kustody, signatury, reklamanty, na počátku kapitol verzálka a uzavřeny koncovou linkou, chybné číslování (poslední strana očíslována jako 363 místo 263). V knize chybně označena poslední strana, správně 263 s.
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa rytinovém tit. listě název: Česká kuchařka. Aneb Připrawovánj pokrmů..._ Posl. číslovaná str. chybně označ. č. 363.
    Language noteTištěno švabachem
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Knjžka Kuchařská, aneb, Zřetedlná ponavčenj, kterak se rozličné pokrmy gak masyté, tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.