Number of the records: 1  

Beze ztrát

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Navrátil, Oldřich, 1952- - Author
    Vydání první - 111 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-242-8694-5
    Esence
      Rychvalský, Luboš, - Author
     jídla  racionální výživa  léčivé rostliny  fytoterapie  léčivé přípravky  přírodní kosmetické přípravky
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 412.536
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Beze ztrát
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 412.536   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 17.06.2024)C 412.536 a   
    Vltava vypůjčeno (do 27.05.2024)C 412.536 Va   

    Title statementBeze ztrát : šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok / Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský
    Portion of titleŠetrné vaření chutně a zdravě po celý rok
    Main entry-name Navrátil, Oldřich, 1952- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia Group, 2023
    Phys.des.111 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-242-8694-5
    National bibl. num.cnb003472639
    Edition Esence (Euromedia Group)
    Note"Vydala Euromedia Group, a.s. ve spolupráci s FTV Prima spol. s.r.o. a agenturou Solootions "--Tiráž. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Rychvalský, Luboš, 1964- (Author)
    Subj. Headings jídla * racionální výživa * léčivé rostliny * fytoterapie * léčivé přípravky * přírodní kosmetické přípravky
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 613.2 , 633.88 , 615.89:633.88 , 615.45 , 665.5-021.54 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Beze ztrát
    Recepty na pokrmy ze sezónního ovoce a zeleniny tak, aby vše bylo zpracované „od natě po kořínek“. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.