Number of the records: 1
Irská kuchyně
1. české vydání - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 80-7209-175-1
Bouzková, Šimona - Translator
irská jídla
kuchařské receptyMain entry-title Step by step Irish cooking. Česky Title statement Irská kuchyně Edition statement 1. české vydání Publication [Praha] : Slovart, [1999] Copyright notice date ©1999 Phys.des. 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 80-7209-175-1 National bibl. num. cnb000966363 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Přeloženo z angličtiny. Překlad Šimona Bouzková. Obsahuje rejstřík Another responsib. Bouzková, Šimona (Translator)
Subj. Headings irská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(417) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Irská kuchyně je poměrně prostá, nepoužívá exotické suroviny, vaří se z toho, co zem dá. Hlavní potravinou jsou brambory a používají se všude, do chleba i koláčů, k snídani i k večeři. Často se také připravuje drůbež, hovězí a především jehněčí maso. Irsko je známé svými dušenými pokrmy, jako je dušené jehněčí nebo hovězí na pivě. V této kuchařce najdete průřez těmi nejlepšími jídly a tradičními pokrmy irského venkova. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1