Number of the records: 1  

Irská kuchyně


  1. 1. české vydání - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 80-7209-175-1
      Bouzková, Šimona - Translator
     irská jídla
     kuchařské recepty
    Main entry-title Step by step Irish cooking. Česky
    Title statementIrská kuchyně
    Edition statement1. české vydání
    Publication[Praha] : Slovart, [1999]
    Copyright notice date©1999
    Phys.des.64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN80-7209-175-1
    National bibl. num.cnb000966363
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NotePřeloženo z angličtiny. Překlad Šimona Bouzková. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Bouzková, Šimona (Translator)
    Subj. Headings irská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(417) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Irská kuchyně je poměrně prostá, nepoužívá exotické suroviny, vaří se z toho, co zem dá. Hlavní potravinou jsou brambory a používají se všude, do chleba i koláčů, k snídani i k večeři. Často se také připravuje drůbež, hovězí a především jehněčí maso. Irsko je známé svými dušenými pokrmy, jako je dušené jehněčí nebo hovězí na pivě. V této kuchařce najdete průřez těmi nejlepšími jídly a tradičními pokrmy irského venkova. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.