Number of the records: 1  

Divočák

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Axell, Mikael, 1979- - Author
    České vydání první - 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7541-323-9
      Ernsth, Frida, - Author   Wettainen, Stefan, - Photographer   Kavinová, Alice - Translator
     zvěřinová jídla  černá zvěř
     kuchařské recepty
    Call numberB 60.500
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Divočák
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 60.500   

    Uniform title Sauen. Česky
    Title statementDivočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen
    Portion of titleRecepty z kančího masa
    Main entry-name Axell, Mikael, 1979- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Jan Vašut s.r.o., 2022
    Phys.des.142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7541-323-9
    National bibl. num.cnb003475082
    NotePřeloženo z němčiny. Překlad Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Ernsth, Frida, 1981- (Author)
    Wettainen, Stefan, 1968- (Photographer)
    Kavinová, Alice (Translator)
    Subj. Headings zvěřinová jídla * černá zvěř
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.55 , 639.111.1 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Divočák
    Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.