Number of the records: 1
Dvořák, Ondřej, 1962- - Author
První vydání - 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-2881-5
potravinářská chemie jídla potraviny kuchařství všeobecnosti a zajímavosti
populárně-naučné publikaceCall number C 404.207 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Main entry-name Dvořák, Ondřej, 1962- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada Publishing, 2021 Phys.des. 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-2881-5 Kč 399,00 National bibl. num. cnb003376829 Note Obálkový podnázev: co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie a rejstřík Subj. Headings potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti Form, Genre populárně-naučné publikace Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663/664:54 , 641.55 , 612.392/.398 , 663/664 , 641/642 , 0/9 , (0.062) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1