Number of the records: 1
Domácí zpracování zvěřiny
Bothe, Carsten, 1966- - Author
České vydání první - 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7541-239-3
Kavinová, Alice - Translator
zvěřina zpracování masa domácí výroba zvěřinová jídla
příručkyCall number C 400.911 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Uniform title Wildverwertung praktisch. Česky Title statement Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe Main entry-name Bothe, Carsten, 1966- (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2021 Phys.des. 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-239-3 Kč 249.00 National bibl. num. cnb003328462 Note Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová Another responsib. Kavinová, Alice (Translator)
Subj. Headings zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.55 , 637.5.03 , 334.714 , 641.55:637.55 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1