Number of the records: 1  

Zpětná vazba


  1.  Carniol, Bohdan - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953 - 174 s. : il. ; 21 cm
    Řada elektrotechnické literatury
     elektrotechnika  sdělovací technika  zpětná vazba (technika)
     příručky
    Call numberC 13.064
    Umístění
    Zpětná vazba
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 13.064   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZpětná vazba : [určeno pro stř. a vyš. techn. kádry v oboru sdělovací elektrotechniky] / Bohdan Carniol
    Main entry-name Carniol, Bohdan (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953 (Práce)
    Phys.des.174 s. : il. ; 21 cm
    ISBNKčs 18,50
    National bibl. num.cnb000413640
    Edition Řada elektrotechnické literatury
    NoteOpr.. Seznam znaků. 3300 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings elektrotechnika * sdělovací technika * zpětná vazba (technika)
    Form, Genre příručky
    Conspect621.3 - Elektrotechnika
    UDC 621.3 , (035) , 621
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zpětná vazba
    Kniha určená pro střední kádry sdělovací elektrotechniky. Pokročilejším čtenářům je věnována matematická část o rovině komplexního kmitočtu, která vychází z Cauchyho theorému o integrálu podél uzavřené integrační dráhy a používá některých vět z theorie determinantů. Po probrání základů zpětné vazby přistupuje spis k otázce měření zpětnovazební charakteristiky u jedno i několikaokruhové zpětné vazby a řešení problému čtyřpólu s nadměrným fázovým posunem. V dalších kapitolách se zabývá oscilátory a jejich ustalováním, konstrukčním řešením zpětných vazeb, zákmitovými jevy a jejich vztahem k zpětné vazbě jako základu k posouzení provozní stálosti zesilovače. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.