Number of the records: 1  

Chytré jídlo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Trenchi, Cinzia - Author
    159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7390-673-3
    Knihy Omega
      Říská, Pavlína, - Translator
     racionální výživa  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 57.184
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Chytré jídlo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.184   

    Uniform title Smartfood - healty tips. Česky
    Title statementChytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle / Cinzia Trenchi ; přeložila Pavlína Říská
    Main entry-name Trenchi, Cinzia (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2018
    Phys.des.159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7390-673-3
    National bibl. num.cnb003023319
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Říská, Pavlína, 1972- (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Chytré jídlo
    Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.