Number of the records: 1  

Stravou proti zánětu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Frej, David, 1965- - Author
    175 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7281-520-3
     záněty  prevence onemocnění  racionální výživa  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 375.594
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Stravou proti zánětu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.09.2024)C 375.594   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 06.09.2024)C 375.594 a1   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 18.09.2024)C 375.594 SV   

    Title statementStravou proti zánětu : zásady protizánětlivé stravy, vzorové jídelníčky, 135 originálních receptů / David Frej
    Main entry-name Frej, David, 1965- (Author)
    PublicationPraha : Eminent, 2017
    Phys.des.175 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7281-520-3
    National bibl. num.cnb002955121
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings záněty * prevence onemocnění * racionální výživa * dietní jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616-002 , 616-084 , 613.2 , 641.561 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Stravou proti zánětu
    Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví.Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.