Number of the records: 1
Fletcher, Nichola, 1951- - Author
Vydání první - 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-249-3166-1
Trotter, Christopher - Author Rosemond-Hoerr, Elena - Author Green, Rachel - Author Palowská, Květa - Translator Lánská, Miroslava - Translator Rákosníková, Jitka - Translator
maso kuchařství masitá jídla
příručky kuchařské recepty obrazové publikaceCall number B 55.929 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Meat cookbook. Česky Title statement Maso / Nichola Fletcherová ; recepty Christopher Trotter, Elena Rosemond-Hoerrová, Rachel Greenová ; z anglického originálu The meat cookbook ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková Main entry-name Fletcher, Nichola, 1951- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2016 Phys.des. 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-249-3166-1 National bibl. num. cnb002793269 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Trotter, Christopher (Author)
Rosemond-Hoerr, Elena (Author)
Green, Rachel (Author)
Palowská, Květa (Translator)
Lánská, Miroslava (Translator)
Rákosníková, Jitka (Translator)
Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masaVyzkoušejte přes 300 receptůStaňte se skutečnými znalci masa!Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1