Number of the records: 1  

Cela číslo 17

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dán, Dominik, 1955- - Author
    262 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-208-7
      Šmatlák, Josef, - Translator
     slovenské romány  detektivní romány
    Call numberC 196.961
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 25.11.2024)C 196.961 a   
    Rožnov vypůjčeno (do 22.11.2024)C 196.961 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 196.961 SV   
    Vltava nedostupnýC 196.961 Va   

    Title statementCela číslo 17 / Dominik Dán ; překlad Josef Šmatlák
    Main entry-name Dán, Dominik, 1955- (Author)
    PublicationV Praze : Slovart, 2016
    Phys.des.262 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-208-7
    National bibl. num.cnb002828848
    NotePřeloženo ze slovenštiny
    Another responsib. Šmatlák, Josef, 1950- (Translator)
    Z cyklu Případy Richarda Krauze. 5
    Form, Genre slovenské romány * detektivní romány
    Conspect821.162.4 - Slovenská literatura
    UDC 821.162.4-31 , (0:82-312.4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Případy Richarda Krauze. 5
    Nový případ sdílí tentokrát detektiv Richard Krauz se svým mladým parťákem Jozefem Fischerem alias Josém, talentovaným vyšetřovatelem a nenapravitelným sukničkářem v jedné osobě. Začínají poněkud netypicky případem vánoční vraždy, v jejímž pozadí stála osamělost a zmařená touha prožít alespoň jeden den v roce trochu šťastně a ve společnosti spřízněné duše. V ohnisku zájmu je však především případ vysokoškolského profesora matematiky Kamila Puskailera, jehož poslal prokurátor na třináct let do vězení za vraždu manželky. Trest za takový zločin by byl nepochybně přiměřený - pokud by jej ovšem dotyčný spáchal! A jak už to bývá, v průběhu vyšetřování uzavřeného případu (Puskailer sedí již čtyři roky), jímž se začne Krauz zabývat, vyplave na povrch žumpa plná mravní špíny, korupce, brutality. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.