Number of the records: 1  

Nebezpečný svět kalorií

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Doleček, Rajko, 1925-2017 - Author
    1. vyd. - Praha : Ikar, 2013 - 414 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-2113-6 (váz.)
      Středa, Leoš, - Author   Cajthamlová, Kateřina, - Author
     obezita  redukce tělesné hmotnosti  dietologie  hygiena výživy  životospráva
     příručky
    Call numberC 351.526
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Nebezpečný svět kalorií
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 351.526   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 351.526 a   

    Title statementNebezpečný svět kalorií : z pohledu tří lékařů / Rajko Doleček, Leoš Středa, Kateřina Cajthamlová
    Main entry-name Doleček, Rajko, 1925-2017 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Ikar, 2013
    Phys.des.414 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-249-2113-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb002444834
    Another responsib. Středa, Leoš, 1963-2022 (Author)
    Cajthamlová, Kateřina, 1962- (Author)
    Subj. Headings obezita * redukce tělesné hmotnosti * dietologie * hygiena výživy * životospráva
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.24 , 613.2 , 613 , 616-056.257 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Nebezpečný svět kalorií
    Ojedinělá publikace tří význačných lékařů, kteří se podívali hlouběji do světa nebezpečných kalorií. Fakta totiž nelžou: obezita je na prahu světové epidemie. Proto nám ukážou, jak funguje naše tělo, jaký je vztah hormonů a obezity, co je hlad, chuť k jídlu a sytost, získáte jedinečný přehled o typech redukčních diet s jídelníčky a recepty, budete vědět, kdy začít hubnout a kdy přestat, nebo jak ovlivňují současný životní styl rodina, média, reklama... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.