Number of the records: 1  

Výživa pro běžce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Clark, Nancy, 1951- - Author
    1. vyd. - Praha : Grada Publishing, 2009 - 103 s.
    ISBN 978-80-247-3121-6 (brož.)
    Fitness, síla, kondice
     běžci  racionální výživa  životospráva
     příručky
    Call numberC 336.845
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Výživa pro běžce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 336.845   

    Title statementVýživa pro běžce / Nancy Clark ; [překlad Libor Soumar]
    Main entry-name Clark, Nancy, 1951- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada Publishing, 2009
    Phys.des.103 s.
    ISBN978-80-247-3121-6 (brož.)
    National bibl. num.cnb002007635
    Edition Fitness, síla, kondice
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalNancy Clark's food guide for new runners
    Subj. Headings běžci * racionální výživa * životospráva
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613 , 613.2 , 796.422.071.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Výživa pro běžce
    Nová publikace Nancy Clark, známé odbornice na výživu, je jednoduchým návodem pro začínající i pravidelně trénující kondiční a výkonnostní běžce. S její pomocí mohou dosáhnout svých cílů bez zbytečného strádání. Autorka srozumitelnou a zábavnou formou odpovídá na často kladené dotazy týkající se správné a kvalitní výživy, jejíž skladba je vhodná pro pravidelný trénink i běžecký závod: Jak jíst před během? Co sportovní nápoje? Kolik jíst bílkovin? Jak hubnout a přitom mít energii na běhání? Jsou závratě na konci tréninku normální? V knize najdete mnoho nutričních informací, praktických rad a zajímavých tipů, receptů, vzorových jídelníčků, ale i vyjádření autorky k různým stravovacím stereotypům a mýtům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.