Number of the records: 1  

Voda v Krkonoších

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Štursa, Jan, 1943- - Author
    Vrchlabí : Správa Krkonošského národního parku, c2009 - 32 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN 978-80-86418-68-1 (brož.)
     voda  vodní ekosystémy
     Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří)  Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
     informační publikace
    Call numberC 334.878
    Umístění 556 - Hydrologie. Vodní toky. Vodní zdroje
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 334.878   

    Title statementVoda v Krkonoších / [text Jan Štursa]
    Main entry-name Štursa, Jan, 1943- (Author)
    Issue dataVrchlabí : Správa Krkonošského národního parku, c2009
    Phys.des.32 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN978-80-86418-68-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb001824255
    NoteNázev z obálky. Na zadní s. obálky též: Ministerstvo životního prostředí Praha
    Another responsib. Česko. Ministerstvo životního prostředí (Other)
    Subj. Headings voda - environmentální aspekty * vodní ekosystémy - Česko * Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří) * Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
    Form, Genre informační publikace
    Conspect556 - Hydrologie
    UDC 556 , 502/504 , 574.5 , (437.31-17) , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru556 - Hydrologie. Vodní toky. Vodní zdroje
    Document kindBOOKS
    Voda je svých chemickým složení jednou z nejjednodušších, avšak nejsložitěji se chovajících sloučenin. Prostupuje ve svých třech různých skupenstvích - v podobě ledu, kapaliny nebo páry - živé i neživé prostředí naší planety, a bývá proto obrazně nazývána krví krajiny. Publikace je rozdělena do několika kapitol: Voda a život, Na začátku cesty, Sníh na svazích hor, Rukopis mrazu a ledu, Prameny, potoky a řeky, Jak voda ovlivňuje život horské flóry a fauny,... Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.