Number of the records: 1  

Houby v kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Chaloupka, Vladimír, 1928- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2009 - 255 s., [24] s. obr. příl.
    ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.)
     houbová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 334.943
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Houby v kuchyni
    Title statementHouby v kuchyni / Vladimír Chaloupka
    Main entry-name Chaloupka, Vladimír, 1928- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2009
    Phys.des.255 s., [24] s. obr. příl.
    ISBN978-80-249-1202-8 (váz.)
    National bibl. num.cnb001859589
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings houbová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:582.284 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Houby v kuchyni
    Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže – to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami… Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.