Number of the records: 1
1. vyd. - Praha : Fortuna Libri, 2008 - 703 s. : il.
ISBN 978-80-7321-386-2
moučníky dezerty čokoládové cukrovinky čokoláda
kuchařské receptyCall number C 332.453 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Title statement Zlatá čokoládová kniha / [translation Hana Čermáková] Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Fortuna Libri, 2008 Phys.des. 703 s. : il. ISBN 978-80-7321-386-2 National bibl. num. cnb001834301 Note Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: více než 300 skvělých receptů. Přeloženo pravděpodobně z italštiny Subj. Headings moučníky * dezerty * čokoládové cukrovinky * čokoláda Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 663.918.5 , 663.91 , 641.85 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Ta pravá kniha pro vás - na vaše smysly zde zaútočí více než 300 receptů! Cookies, brownies, mufiny, pečivo, elegantní dezerty, pudinky, zmrzliny, dorty, sladkosti, nápoje a pikantní pokrmy - už nikdy nebudete potřebovat žádné jiné kuchařky: tato obsahuje vše, co potřebujete vědět o čokoládě. Začtěte se do vzrušující úvodní kapitoly a poznejte exotický příběh čokolády od časů dávného Mexika až do dnešní doby Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1