Number of the records: 1
1. české vyd. - Praha : Mladá fronta, 2008 - 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.)
Freedman, Paul H., - Editor Kolebáčová, Radka, - Translator Roubal, Petr, - Translator
kuchařství gastronomie
monografieCall number B 48.865 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] Portion of title Dějiny chuti Edition statement 1. české vyd. Issue data Praha : Mladá fronta, 2008 Phys.des. 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) National bibl. num. cnb001816151 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Original Food: the history of taste Another responsib. Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
Kolebáčová, Radka, 1981- (Translator)
Roubal, Petr, 1971- (Translator)
Subj. Headings kuchařství * gastronomie - dějiny Form, Genre monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641/642(091) , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1