Number of the records: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Burešová, Pavla - Author
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 89 s.
    ISBN 978-80-86578-72-9
     gastronomie  vína  sommelierství
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 32.325
    Umístění
    Sommelier v současné české gastronomii
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.325   

    Title statementSommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová
    Main entry-name Burešová, Pavla (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Phys.des.89 s.
    ISBN978-80-86578-72-9
    National bibl. num.cnb001781600
    NoteNa titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. Vinařský slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Other)
    Subj. Headings gastronomie * vína * sommelierství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect642 - Číšnictví. Servírování
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 642.63 , 663.21/.22 , 641/642 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Sommelier v současné české gastronomii
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.