Number of the records: 1  

Klobásy, salámy, paštiky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gahm, Bernhard - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 156 s. : il.
    ISBN 978-80-247-2285-6
      Volk, Fridhelm, - Photographer
     uzeniny  masné výrobky
     kuchařské recepty
    Call numberC 328.083
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Klobásy, salámy, paštiky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.083   

    Title statementKlobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka
    Main entry-name Gahm, Bernhard (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2007
    Phys.des.156 s. : il.
    ISBN978-80-247-2285-6
    National bibl. num.cnb001747782
    NotePřeloženo z němčiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalWürste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht
    Another responsib. Volk, Fridhelm, 1942- (Photographer)
    Subj. Headings uzeniny * masné výrobky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.523 , 637.5+664.91/.95 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Klobásy, salámy, paštiky
    Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík. Zdroj anotace: MLP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.