Number of the records: 1
Klobásy, salámy, paštiky
Gahm, Bernhard - Author
1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 156 s. : il.
ISBN 978-80-247-2285-6
Volk, Fridhelm, - Photographer
uzeniny masné výrobky
kuchařské receptyCall number C 328.083 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka Main entry-name Gahm, Bernhard (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Grada, 2007 Phys.des. 156 s. : il. ISBN 978-80-247-2285-6 National bibl. num. cnb001747782 Note Přeloženo z němčiny Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Original Würste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht Another responsib. Volk, Fridhelm, 1942- (Photographer)
Subj. Headings uzeniny * masné výrobky Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.523 , 637.5+664.91/.95 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík. Zdroj anotace: MLPLoading…
Number of the records: 1