Number of the records: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 - 102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-7157-804-5
     jakost  ryby  zpracování masa
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 30.572
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 30.572   

    Title statementJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004
    Phys.des.102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7157-804-5
    National bibl. num.cnb001490131
    NoteUrčeno pro posluchače AF
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Publisher)
    Subj. Headings jakost * ryby * zpracování masa
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5.03 , 637.5 , 639.2/.3
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Jakost a zpracování ryb
    Jakost a zpracování ryb
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.