Number of the records: 1  

Luštěniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKlíček ke grafickým uměním / Arthur Novák
    Main entry-name Novák, Arthur, 1876-1957 (Author)
    Issue dataV Praze : Josef Engst, 1946 (Průmyslová tiskárna)
    Phys.des.94 s. : il. + 15 grafických listů
    ISBN(Volné listy)
    National bibl. num.cnb000397446
    NoteNázev z obálky. Na obálce původní dřevoryt Cyrila Boudy. Typograficky upravil M. Kaláb. Chybí titulní list a str. 1-8
    Another responsib. Bouda, Cyril, 1901-1984 (Illustrator)
    Kaláb, Method, 1885-1963 (Typographer)
    Subj. Headings grafika * grafické techniky - dějiny
    Form, Genre příručky * obrazové publikace
    Conspect76 - Grafické umění. Grafika
    UDC 76.02 , 76 , (084.11) , (035)
    Luštěniny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.975   

    Uniform title On the pulse. Česky
    Title statementLuštěniny : předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty / Georgina Fuggleová ; fotografie Ali Allenová ; z anglického originálu On the pulse ... přeložila Lenka Kerumová
    Main entry-name Fuggle, Georgina (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Praze : Metafora, 2017
    Phys.des.176 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7359-538-8
    National bibl. num.cnb002952735
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Allen, Ali (Photographer)
    Kerumová, Lenka (Translator)
    Subj. Headings luštěninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.65 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Luštěniny
    Kuchařka plná snadných a lákavých receptů s čočkou, cizrnou, fazolemi, hráškem a dalšími, méně obvyklými, druhy luštěnin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.