Number of the records: 1  

Dva italští gurmáni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Carluccio, Antonio, 1937- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2013 - 208 s. : il. (převážně barev.) ; 26 cm
    ISBN 978-80-249-1942-3 (váz.)
      Contaldo, Gennaro, - Author   Terry, Chris - Photographer
     italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 54.203
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Dva italští gurmáni
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.203   

    Title statementDva italští gurmáni : báječné chutě italské kuchyně / Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo ; fotografie Chris Terry
    Portion of titleBáječné chutě italské kuchyně
    Main entry-name Carluccio, Antonio, 1937- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2013
    Phys.des.208 s. : il. (převážně barev.) ; 26 cm
    ISBN978-80-249-1942-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb002372115
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalTwo greedy Italians
    Another responsib. Contaldo, Gennaro, 1949- (Author)
    Terry, Chris (Photographer)
    Subj. Headings italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(450) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Dva italští gurmáni
    Především vášeň pro dobré a jednoduché jídlo svedla dohromady dva vynikající kuchaře žijící v Londýně. Navíc Gennaro Contaldo je ten legendární kuchař, který naučil Jamieho Oliviera vše, co ví o italské kuchyni. Kniha nabízí více než 100 receptů, které vycházejí z tradiční domácí italské kuchyně a nad kterými se vám budou sbíhat sliny. Poznáte pokrmy od předkrmů až po dezerty, tak jak je vaří skuteční Italové. Opravdu nepostradatelná kniha pro každého skutečného milovníka italské kuchyně. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.