Number of the records: 1  

Jak se vaří z dýní a patizonů, jakož i z cuket a lilků

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vosecká, Libuše - Author
    Vyd. 1. - Praha : Olympia, 2000 - 160 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7033-686-2
     cukety  lilky  patizony  tykve  zeleninová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 307.266
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    BranchPlaceInfoSignature
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 307.266 SV   

    Title statementJak se vaří z dýní a patizonů, jakož i z cuket a lilků / Libuše Vosecká
    Main entry-name Vosecká, Libuše (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Olympia, 2000
    Phys.des.160 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7033-686-2
    National bibl. num.cnb000971783
    Subj. Headings cukety * lilky * patizony * tykve * zeleninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 635.62 , 641.55:635.1/.8 , 635.646 , 641.55:635.62 , 635.621 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Recepty na polévky, jídla s masem či bezmasá, slaná i sladká (zavařeniny, pyré, rosoly i šťávy), jejichž významnou složkou je cuketa, dýně, lilek a patizon (řazeno podle abecedy). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.