Number of the records: 1  

Krájím, krájíš, krájíme

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Weinstein, Norman - Author
    1. české vydání - 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
    ISBN 978-80-247-5276-1
      Thomas, Mark - Photographer   Podzimek, Jan, - Translator
     kuchařství  příprava jídel  krájení  nože
     příručky  obrazové publikace
    Call numberC 365.377
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Krájím, krájíš, krájíme
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.377   

    Uniform title Mastering knife skills. Česky
    Title statementKrájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to / Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek
    Main entry-name Weinstein, Norman (Author)
    Edition statement1. české vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2015
    Phys.des.223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
    ISBN978-80-247-5276-1
    National bibl. num.cnb002756857
    NotePřeloženo z angličtiny?
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Thomas, Mark (Photographer)
    Podzimek, Jan, 1984- (Translator)
    Subj. Headings kuchařství * příprava jídel * krájení * nože
    Form, Genre příručky * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Krájím, krájíš, krájíme
    Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.