Number of the records: 1  

Sýry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Michelson, Patricia - Author
    1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2012 - 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
    ISBN 978-80-256-0729-9
      Linder, Lisa - Photographer
     sýry
     přehledy  kuchařské recepty
    Call numberB 61.071
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Sýry
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 61.071 a   

    Title statementSýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů / Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder
    Main entry-name Michelson, Patricia (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Svojtka & Co., 2012
    Phys.des.304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
    ISBN978-80-256-0729-9
    National bibl. num.cnb002396284
    NotePřeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: nejlepší sýry z celého světa
    OriginalCheese
    Another responsib. Linder, Lisa (Photographer)
    Subj. Headings sýry
    Form, Genre přehledy * kuchařské recepty
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.3 , (048.8) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Sýry
    Vázaná, velký formát, velmi dobrý stav. Svět sýrů je tak vzrušující ! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se v nabídce, obsahuje také množství zasvěcených informací. Dozvíte se vše o tom, z kterých zvířat pochází mléko používané k výrobě toho kterého druhu sýru a v které části země a jakým způsobem se sýr vyrábí. Právě tak Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.