Number of the records: 1  

Pharsalia

  1. SYSstjvkcb1010109450
    LBL
      
    01561nam-a22002772a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250515081929.1
    007
      
    ta
    008
      
    071009s1483----it-----f------00----lat-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e AACR2
    072
    -7
    $a 09 $x Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla $9 12 $2 Konspekt
    100
    1-
    $a Lucanus, Marcus Annaeus, $d 39-65 $7 jn19990005207 $4 aut
    245
    10
    $a Pharsalia
    260
      
    $a Parmae : $b Deiphoebus de Oliveris, $c 11. Kal. Iun. [22.5.] 1483
    300
      
    $a 1 sv. ; $c
    500
      
    $a 12 malovaných iniciálek ve stylu románské renesance. Na fol. a2a vstupní iniciálka B s bordurami jako u 2BI 21, ale bez pasu na dolním okraji. Další iniciálky s romanizující úponkovou ornamentikou.
    510
    4-
    $a HCR, $c 10236
    510
    0-
    $a Goff L300 ; TFS 1907cc ; Pell Ms 7281 (7223) ; CIBN L-235 ; Polain(B) 2514bis ; IDL 2987 ; IGI 5817 ; Mittler-Kind 423 ; Oates 2578 ; Rhodes(Oxford Colleges) 1107 ; Sheppard 5673 ; Pr 6862 ; BMC VII 943
    561
      
    $5 CZ-CbJVK $a Provenience: 1. na před.přídeští věnovací distichon Václava z Rovného knihovně kaplanů v Českém Krumlově, vyškrábané; 2. na fol.a2a oválné razítko Bischöfl. Bibliothek. Kat. 25.
    563
      
    $5 CZ-CbJVK $a Italská raná dřevokožená vazba bez ozdob (žlutohnědá jelenice). Kůže poněkud poškozena. Spony. Kování chybí. Na hřbetě novodobý štítek se sign. Wa 18. Na dolní ořízce uvedeno jméno autora Lucanus.
    700
    0-
    $a Deiphoebus de Oliveriis $4 prt
    856
    41
    $3 Digitalizovaný dokument $u https://kramerius.cbvk.cz/search/handle/uuid:a1bba23e-d228-11e3-b22b-001b63bd97ba $y Digitalizovaný dokument
    856
    4-
    $z Naskenovaný KAT lístek $u https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBFP&zaznamid=100010945
    903
      
    $a RP
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.