Number of the records: 1  

Francouzská kuchyně

  1. SYSm0083624
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108101606.1
    007
      
    ta
    008
      
    990608s1972----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000438164
    035
      
    $a (OCoLC)42141793
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Martinicová, Jana $7 jk01080367 $4 aut
    245
    10
    $a Francouzská kuchyně
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1972
    300
      
    $a 319 s. : $b il.
    520
    3-
    $a Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42141793&nbn=cnb000438164 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    651
    -7
    $a Francie $7 ge129152
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:79206a30-84fc-11e4-a0ea-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.