Number of the records: 1
Francouzská kuchyně
SYS m0083624 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108101606.1 007 ta 008 990608s1972----xr------------------cze-- 015 $a cnb000438164 035 $a (OCoLC)42141793 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Martinicová, Jana $7 jk01080367 $4 aut 245 10
$a Francouzská kuchyně 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1972 300 $a 319 s. : $b il. 520 3-
$a Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42141793&nbn=cnb000438164 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 651 -7
$a Francie $7 ge129152 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:79206a30-84fc-11e4-a0ea-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1