Number of the records: 1  

Technologie cukrovinkářské výroby

  1. book

    book


     Rapoport, Abram Lazar'jevič - Author
    190 stran
     cukrovinky  čokoláda  kakao
     příručky
    Call numberC 16.943
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.943   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport
    Main entry-name Rapoport, Abram Lazar'jevič (Author)
    PublicationPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954
    Phys.des.190 stran
    National bibl. num.cnb000716123
    Subj. Headings cukrovinky * čokoláda * kakao
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 641.87:663.91 , 663.91 , 641.55:663.91 , 664.143 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.