Number of the records: 1  

Dictionnaire de la cuisine

  1. book

    book


     Lasnet de Lanty, Henriette - Author
    Paris : Librairie Larousse, 1970 - 287 s.
    Dictionnaires de l'homme du 20e siecle ;
     kuchařství  francouzská jídla
     výkladové slovníky
    Call numberC 76.746
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 76.746   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDictionnaire de la cuisine / Henriette Lasnet de Lanty
    Záhlaví-jméno Lasnet de Lanty, Henriette (Autor)
    Vyd.údajeParis : Librairie Larousse, 1970
    Fyz.popis287 s.
    Edice Dictionnaires de l'homme du XXe siècle ; 37
    Předmět.hesla kuchařství - Francie * francouzská jídla
    Forma, žánr výkladové slovníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (44) , 641/642 , (038.072)
    Země vyd.Francie
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.