Number of the records: 1  

Maso

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    journal


    Regálové číslo: 631
    Roky odběru: 2002-
    cnb000357129
     maso  masné výrobky  zpracování masa  masný průmysl  masný průmysl
     odborné časopisy
    Maso
    Numbers2024: 1, 2
    2023: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
    Bunches2022: 1-7
    2021: 1-7
    2020: 1-7
    2019: 1-7
    2018: 1-7 + mimoř. vydání
    2017: 1-7
    2016: 1-7
    2015: 1-7
    2014: 1-7
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-6
    2003: 1-6
    2002: 1-6
    Title statementMaso : odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků
    PublicationPraha : ČON České a slovenské odborné nakladatelství, 1990-
    2011-2021 Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    2021- Brno : Veterinární univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    Phys.des.30 cm
    ISSN1210-4086
    National bibl. num.cnb000357129
    VydávánoRoč. 1, č. 1 (1990)-
    NotePodnázev v r. 1993: odborný časopis pro výrobce a zpracovatele masa. Rozsah a rozměry pro registraci: 72+4 s., 210/297. Podnázev v tiráži: odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa, masných výrobků a lahůdek. Další podnázev: odborný časopis pro obor zpracování masa
    NotePříl.: Řeznické noviny : noviny ČSZM, roč. 1 (r. 2011, č. 2)
    Subj. Headings maso * masné výrobky * zpracování masa * masný průmysl - Česko * masný průmysl - Slovensko
    Form, Genre odborné časopisy
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 050 , 637.5 , 637.5+664.91/.95 , 637.5+664.91/.95 , 637.5.03 , (437.3) , (437.6) , (051)-027.561
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLWWW stránky vydavatele WWW stránky vydavatele
    Bookshelves number631
    Years of Consumption2002-
    Document kindPERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Maso
    Odborný časopis pro výrobce a zpracovatele masa.
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.