Number of the records: 1  

Hrobaři, ratlíci a čáryfukové, aneb, Procházky minovým polem české žurnalistiky po r. 1989


  1.  Žantovský, Petr, 1962- - Author
    Praha : Votobia, 2002 - 119 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7220-130-1
    od 1989
     novinářská etika  masmédia  žurnalistika  novináři
     pojednání
    Call numberC 309.078
    Umístění 070 - Žurnalistika. Tisk
    Hrobaři, ratlíci a čáryfukové, aneb, Procházky minovým polem české žurnalistiky po r. 1989
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.078   

    Title statementHrobaři, ratlíci a čáryfukové, aneb, Procházky minovým polem české žurnalistiky po r. 1989 / Petr Žantovský
    Additional Variant TitlesProcházky minovým polem české žurnalistiky po r. 1989
    Main entry-name Žantovský, Petr, 1962- (Author)
    Issue dataPraha : Votobia, 2002
    Phys.des.119 s. ; 21 cm
    ISBN80-7220-130-1
    National bibl. num.cnb001196776
    Subj. Headings od 1989 * novinářská etika - Česko - od 1989 * masmédia - Česko - od 1989 * žurnalistika - Česko - od 1989 * novináři - Česko - od 1989
    Form, Genre pojednání
    Conspect070 - Noviny. Tisk. Žurnalistika
    UDC 659.3 , 070 , 070.42 , 070.11 , (437.3) , (049)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru070 - Žurnalistika. Tisk
    Document kindBOOKS
    Hrobaři, ratlíci a čáryfukové, aneb, Procházky minovým polem české žurnalistiky po r. 1989
    Autor, vystudovaný žurnalista, seznamuje čtenáře se svým pohledem na českou žurnalistiku po roce 1989. Snaží se bořit některé mýty o žurnalistech a upozorňovat na nemoci a problémy české novodobé žurnalistiky. Předkládá typologii českého novináře, ve které se zabývá především novináři píšícími o politice a kultuře. Dále seznamuje s typickými novinářskými žánry (reportáž, fejeton, apod.) Jedná se spíše o obsáhlejší fejeton než o knihu nabitou studijními informacemi. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.