Number of the records: 1
Špaček, Ladislav, 1949- - Author
První vydání - 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-242-7617-5
Universum
gastronomie dějiny gastronomie etiketa kuchařství kuchaři
monografie rozhovoryCall number C 404.460 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček Main entry-name Špaček, Ladislav, 1949- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Euromedia Group, a.s., 2021 Phys.des. 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm ISBN 978-80-242-7617-5 National bibl. num. cnb003328776 Edition Universum (Euromedia Group) Note Podnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings gastronomie * dějiny gastronomie * etiketa * kuchařství * kuchaři Form, Genre monografie * rozhovory Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641/642(091) , 395 , 641/642-051 , (048.8) , (047.53) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1