Number of the records: 1  

Etiketa stolování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Špaček, Ladislav, 1949- - Author
    První vydání - 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-242-7617-5
    Universum
     gastronomie  dějiny gastronomie  etiketa  kuchařství  kuchaři
     monografie  rozhovory
    Call numberC 404.460
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 404.460   

    Title statementEtiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček
    Main entry-name Špaček, Ladislav, 1949- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Euromedia Group, a.s., 2021
    Phys.des.362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-242-7617-5
    National bibl. num.cnb003328776
    Edition Universum (Euromedia Group)
    NotePodnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings gastronomie * dějiny gastronomie * etiketa * kuchařství * kuchaři
    Form, Genre monografie * rozhovory
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641/642(091) , 395 , 641/642-051 , (048.8) , (047.53)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Etiketa stolování
    Etiketa stolování
    Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.