Number of the records: 1
Low-carb life
Žáková, Lenka - Author - Publisher
1. vydání - 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
ISBN 978-80-270-8477-7
Strnadová, Veronika - Author - Publisher
nízkosacharidová dieta dietní jídla redukce tělesné hmotnosti
kuchařské receptyCall number C 398.779 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Low-carb life : kompletní nízkosacharidová kuchařka / Lenka Žáková, Veronika Strnadová Main entry-name Žáková, Lenka (Author) (Publisher) Edition statement 1. vydání Publication [Česko] : vlastním nákladem, 2020 Phys.des. 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm ISBN 978-80-270-8477-7 National bibl. num. cnb003255376 Another responsib. Strnadová, Veronika (Author) (Publisher)
Subj. Headings nízkosacharidová dieta * dietní jídla * redukce tělesné hmotnosti Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56:547.454-021.146.4 , 641.56 , 615.874.24 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet. Studie s nízkosacharidovou stravou stále dokazují, že konzumace zdravých tuků, kvalitních proteinů se spoustou zeleniny je výtečný způsob, jak se poměrně rychle dostat do kondice a vyřešit některé zdravotní problémy. Nízkosacharidové stravování může pomoci se zhubnutím, s lepší kontrolou krevního cukru, zlepšení diabetu 2. typu, a také s lepší koncentrací a mentálním výkonem. Zároveň je nízkosacharidové stravování i dlouhodobě dobře udržitelné. Kniha představí základní principy nízkosacharidového stravování. Dozvíte se, co obnáší přejít na tento druh stravy, jaké potraviny jíst, jakých se naopak vyvarovat. Postupně vás kniha seznámí s mnoha zdravotními výhodami, ale i možnými úskalími, se kterými se můžete během přechodu na nízkosacharidovou stravu setkat. Hlavní část tvoří více než 100 chutných a vyzkoušených receptů, které jsou rozděleny na snídaně a svačiny, hlavní jídla a přílohy, dezerty, koření a omáčky. Za recepty následuje seznam netradičních surovin a ukázkový jídelníček na 14 dní optimalizovaný pro nastartování hubnutí a tvořený výhradně jídly z této kuchařky. Je to původní kniha od českých autorek, doktorek biochemie, zabývajících se ve své práci výzkumem diabetu a obezity. V knize naleznete nejen české recepty upravené do nízkosacharidové verze, ale i mnoho méně tradičních zajímavých pokrmů z celého světa. Používají se zde pouze suroviny, které najdete snadno na českém trhu. Pokud uvažujete, jak změnit svůj stravovací režim, chcete low-carb stravu vyzkoušet anebo ji už dodržujete a potřebujete novou inspiraci pro vaření, je tato kniha určitě nejlepší volbou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1