Number of the records: 1  

Low-carb life

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Žáková, Lenka - Author - Publisher
    1. vydání - 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
    ISBN 978-80-270-8477-7
      Strnadová, Veronika - Author - Publisher
     nízkosacharidová dieta  dietní jídla  redukce tělesné hmotnosti
     kuchařské recepty
    Call numberC 398.779
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Low-carb life
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 398.779   

    Title statementLow-carb life : kompletní nízkosacharidová kuchařka / Lenka Žáková, Veronika Strnadová
    Main entry-name Žáková, Lenka (Author) (Publisher)
    Edition statement1. vydání
    Publication[Česko] : vlastním nákladem, 2020
    Phys.des.254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
    ISBN978-80-270-8477-7
    National bibl. num.cnb003255376
    Another responsib. Strnadová, Veronika (Author) (Publisher)
    Subj. Headings nízkosacharidová dieta * dietní jídla * redukce tělesné hmotnosti
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56:547.454-021.146.4 , 641.56 , 615.874.24 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Low-carb life
    Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet. Studie s nízkosacharidovou stravou stále dokazují, že konzumace zdravých tuků, kvalitních proteinů se spoustou zeleniny je výtečný způsob, jak se poměrně rychle dostat do kondice a vyřešit některé zdravotní problémy. Nízkosacharidové stravování může pomoci se zhubnutím, s lepší kontrolou krevního cukru, zlepšení diabetu 2. typu, a také s lepší koncentrací a mentálním výkonem. Zároveň je nízkosacharidové stravování i dlouhodobě dobře udržitelné. Kniha představí základní principy nízkosacharidového stravování. Dozvíte se, co obnáší přejít na tento druh stravy, jaké potraviny jíst, jakých se naopak vyvarovat. Postupně vás kniha seznámí s mnoha zdravotními výhodami, ale i možnými úskalími, se kterými se můžete během přechodu na nízkosacharidovou stravu setkat. Hlavní část tvoří více než 100 chutných a vyzkoušených receptů, které jsou rozděleny na snídaně a svačiny, hlavní jídla a přílohy, dezerty, koření a omáčky. Za recepty následuje seznam netradičních surovin a ukázkový jídelníček na 14 dní optimalizovaný pro nastartování hubnutí a tvořený výhradně jídly z této kuchařky. Je to původní kniha od českých autorek, doktorek biochemie, zabývajících se ve své práci výzkumem diabetu a obezity. V knize naleznete nejen české recepty upravené do nízkosacharidové verze, ale i mnoho méně tradičních zajímavých pokrmů z celého světa. Používají se zde pouze suroviny, které najdete snadno na českém trhu. Pokud uvažujete, jak změnit svůj stravovací režim, chcete low-carb stravu vyzkoušet anebo ji už dodržujete a potřebujete novou inspiraci pro vaření, je tato kniha určitě nejlepší volbou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.