Number of the records: 1  

Nebuď potravou pro houbu Candida

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Janus, Andrzej - Author
    Vyd. 1. - Vendryně : Beskydy, 2013 - 191 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-87431-21-4
     Candida  Candida albicans  kandidózy  dietoterapie  fytoterapie  racionální výživa
     příručky
    Call numberC 394.618
    Umístění 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    Nebuď potravou pro houbu Candida
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.618   

    Title statementNebuď potravou pro houbu Candida : [změň stravu, očisti svůj organizmus, uzdrav se] / Andrzej Janus ; [překlad z polštiny Pavla Jaworská]
    Varying form of titleCandida
    Main entry-name Janus, Andrzej (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataVendryně : Beskydy, 2013
    Phys.des.191 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-87431-21-4
    National bibl. num.cnb002479605
    Subj. Headings Candida * Candida albicans * kandidózy * dietoterapie * fytoterapie * racionální výživa
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 582.282.23 , 616.992 , 615.874.2 , 613.2.03 , 615.89:633.88 , 613.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    Document kindBOOKS
    Nebuď potravou pro houbu Candida
    Cítíš, že něco ničí Tvé zdraví a neumíš si vysvětlit příčinu svých potíží? Říkají Ti, že Tvé zdravotní problémy jsou jen výtvorem Tvé fantazie? Trpíš nedostatkem energie, depresemi, trávicími potížemi, Tvá kůže je podrážděná a svědí? Pokud je tomu tak, mohou to být projevy kvasinkové nebo houbové infekce nebo-li kandidózy. Popis Kvasinky Candida jsou zdánlivě neškodné mikroorganismy přítomné v bakteriální flóře střev každého člověka. Když však naleznou vhodné podmínky pro svůj rozvoj, vytvářejí podhoubí, které je příčinou vzniku houbové infekce. Její rozšíření podporuje léčba antibiotiky, špatná výživa i používání hormonálních a antikoncepčních přípravků. Tuto nemoc provází mnoho zdánlivě spolu nesouvisejících příznaků, z nichž každý je lékařskou vědou považován za samostatnou nemoc. Houbová infekce zvyšuje riziko onemocnění průduškovým astmatem, zánětem střev, nádorovým onemocněním, glaukomem, lupenkou, cukrovkou a mnoha jinými chorobami. Kniha, kterou Ti nabízíme, pomůže očistit Tvůj organismus a zbavit jej houbové infekce. Je cenným průvodcem, který popisuje klinický obraz nemoci, faktory, které podporují její rozvoj a především - léčebnou metodu. Nebuď potravou pro houbu Candida je také návodem, jak změnit způsob výživy a stravovací návyky, který je určen nejen lidem nemocným, nýbrž všem, kteří dbají o své zdraví. Úryvek z úvodu: Někdo by mohl správně poznamenat, že kdyby vyléčení houbového onemocnění nebylo možné, nenapsal bych tuto knihu. Proč psát o léčbě, která je neúčinná? Podle mého názoru houbové onemocnění vyvolané Candidou je obtížně léčitelné, ale ve většině případů je možno je vyléčit. Léčebný proces zakončený vyléčením vyžaduje od nemocného člověka přísné dodržování doporučení, o kterých budu hovořit v této knize. Z lékařského hlediska systémová houbová infekce (napadající vnitřní orgány) je těžké a chronické onemocnění s častým zhoršováním stavu a recidivami. Často slýchávám, že pacienti nabývají po mnoha terapiích přesvědčení, že tato nemoc je nevyléčitelná. Mají tak trochu pravdu, z důvodů, které uvedu dále. Lékařská věda je neúspěšná při léčení houbových infekcí hlavně proto, že nevnímá houbu Candida jako choroboplodný faktor, který je příčinou několika desítek zdánlivě spolu nesouvisejících nemocí. Protože není možné oficiálně stanovit jejich příčinu, léčbou se pouze zmírňují jejich projevy. Pro každou z těchto chorob se stanoví nová samostatná vědecká teorie zdůvodňující příčinu jejího vzniku. Za tímto účelem se neustále zavádějí nové speciální diagnostické metody. Přes veškeré úsilí se nedaří stanovit zdroj nemocí, proto jsou nazývány idiopatickými - vzniklými z neznámé příčiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.