Number of the records: 1  

Kulinářské cesty po České republice

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     James, Dominic - Author
    Rozšířené vydání - 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
    ISBN 978-80-906245-3-5
      Kodras, Ondřej - Photographer   Kulhavá, Iveta, - Photographer   Fischerová, Ester, - Collaborator   Jindřichová, Markéta - Collaborator
     jídla  restaurace  pohostinská zařízení  gastronomie
     Česko
     průvodce  kuchařské recepty
    Call numberC 381.049
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 381.049   

    Title statementKulinářské cesty po České republice / autor Dominic James Holcombe ; fotografie Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá ; spoluautoři Ester Fischerová, Markéta Jindřichová
    Main entry-name James, Dominic (Author)
    Edition statementRozšířené vydání
    PublicationPraha : Sand Dune, 2018
    Phys.des.657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
    ISBN978-80-906245-3-5
    National bibl. num.cnb003011310
    Another responsib. Kodras, Ondřej (Photographer)
    Kulhavá, Iveta, 1988- (Photographer)
    Fischerová, Ester, 1992- (Collaborator)
    Jindřichová, Markéta (Collaborator)
    Subj. Headings jídla - Česko * restaurace - Česko * pohostinská zařízení - Česko * gastronomie - Česko * Česko - reálie
    Form, Genre průvodce * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 640.43 , 640 , 641/642 , 913(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.