Number of the records: 1  

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Martin, James, 1972- - Author
    191 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-521-7
      Cassidy, Peter - Photographer   Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 380.759
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzské dobrodružství Jamese Martina
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.759   

    Uniform title James Martin's French adventure. Česky
    Title statementFrancouzské dobrodružství Jamese Martina / fotografie Peter Cassidy ; z anglického originálu James Martin's French adventure ... přeložila Dagmar Eisenmannová
    Main entry-name Martin, James, 1972- (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, [2018]
    Copyright notice date©2018
    Phys.des.191 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-521-7
    National bibl. num.cnb003001931
    NoteObálkový podnázev: 80 klasických francouzských receptů. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Cassidy, Peter (Photographer)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=133.1) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Francouzské dobrodružství Jamese Martina
    Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem zemí ochutnává nejlepší jídla, nakupuje na trzích a vaří – zahřejte se jeho poctivou cibulačkou se sýrovými krutony, pochutnejte si na rillettes z kachního masa s fíkovým a broskvovým čatní, připravte si pstruha s mandlemi a fazolkami, zařaďte do svého repertoáru klasické hovězí po burgundsku nebo králíka v hořčičné omáčce, naučte se správně udělat brambory gratin dauphinois či salade niçoise s grilovaným tuňákem. A čím zakončit jídlo lépe než koláčem tarte Tatin s hruškami a rozmarýnem nebo mraženým ostružinovým suflé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.