Number of the records: 1  

Oleje

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7390-614-6
    Knihy Omega
      Ferrigno, Ursula - Compiler   Pickford, Louise, - Compiler   Baldwin, Jan - Photographer   Lebedová, Sára - Translator
     jídla  dresinky  marinády  rostlinné oleje
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 373.613
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Oleje
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.613   

    Main entry-title Oils. Česky
    Title statementOleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády / recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2017
    Phys.des.64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7390-614-6
    National bibl. num.cnb002929387
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Ferrigno, Ursula (Compiler)
    Pickford, Louise, 1964- (Compiler)
    Baldwin, Jan (Photographer)
    Lebedová, Sára (Translator)
    Subj. Headings jídla * dresinky * marinády * rostlinné oleje
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.88 , 641.88:637.5.035 , 664.34 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Oleje
    Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.