Number of the records: 1  

Vše o uzení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dyk, Vladimír - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-247-4068-3, ISBN 978-80-247-7969-0
     uzení  udírny  uzené maso  uzeniny
     příručky  kuchařské recepty
    Umístění
    Vše o uzení
    Title statementVše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk
    Main entry-name Dyk, Vladimír (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2012
    Phys.des.120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-247-4068-3
    978-80-247-7969-0
    National bibl. num.cnb002359268
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings uzení * udírny * uzené maso * uzeniny
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.8.035.3 , 637.523.38 , 637.525 , 637.523 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Vše o uzení
    Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.