Number of the records: 1
Dyk, Vladimír - Author
1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
ISBN 978-80-247-4068-3, ISBN 978-80-247-7969-0
uzení udírny uzené maso uzeniny
příručky kuchařské receptyUmístění Title statement Vše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk Main entry-name Dyk, Vladimír (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Grada, 2012 Phys.des. 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-247-4068-3 978-80-247-7969-0 National bibl. num. cnb002359268 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings uzení * udírny * uzené maso * uzeniny Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.8.035.3 , 637.523.38 , 637.525 , 637.523 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1