Number of the records: 1  

Gastronomický rádce od A do Ž

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Author
    Vydání první - 527 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-87431-34-4
     gastronomie  kuchařství  výživa člověka  potraviny  jídla
     příručky  výkladové slovníky
    Call numberC 363.996
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.996   

    Title statementGastronomický rádce od A do Ž : 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... / Jaroslav Vašák
    Main entry-name Vašák, Jaroslav, 1947- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationVendryně : Nakladatelství Beskydy, 2015
    Phys.des.527 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-87431-34-4
    National bibl. num.cnb002724304
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Subj. Headings gastronomie * kuchařství * výživa člověka * potraviny * jídla
    Form, Genre příručky * výkladové slovníky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 613.2 , 663/664 , 641.55 , (035) , (038.072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.