Number of the records: 1  

Poctivý domácí chléb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hadjiandreou, Emmanuel - Author
    Vyd. 1. - [Praha] : Slovart, 2014 - 175 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7391-821-7 (váz.)
     chléb  slané pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 54.468
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Poctivý domácí chléb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 10.05.2024)B 54.468   

    Title statementPoctivý domácí chléb : drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo / Emmanuel Hadjiandreou ; fotografie Steve Painter ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná]
    Portion of titleChléb
    Drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo
    Main entry-name Hadjiandreou, Emmanuel (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Praha] : Slovart, 2014
    Phys.des.175 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-821-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb002632901
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalHow to make bread
    Subj. Headings chléb * slané pečivo
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.661/.664 , 664.66 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Poctivý domácí chléb
    Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího. Emmanuel Hadjiandreou je člověk, kterému na chlebu záleží. Za své výtvory získal řadu prestižních ocenění a v této knize shromáždil zajímavé recepty popsané krok za krokem jasným a srozumitelným jazykem vhodným i pro úplné začátečníky. V kapitole Základy pečení chleba seznamuje čtenáře se základními poučkami a tipy, jež jim pomohou úspěšně upéct vlastní bochník. V následující kapitole Drožďové a nekynuté chleby získají základní dovednosti, jež jim umožní pustit se i do specialit. Kapitola Bezpšeničné a bezlepkové chleby je určena nejen těm, kdo trpí alergií na pšenici či lepek. Kváskové chleby jsou pro každého pekaře doslova Olympem a kapitola Sladké pečivo napomůže prozářit každý snídaňový stůl. Kniha Poctivý domácí chléb nabízí přes 60 srozumitelně popsaných receptů, jež každému umožní, aby si vychutnal kouzlo domácího krajíce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.