Number of the records: 1  

Zmrazit čerstvé ovoce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Havelka, Jiří, 1980- - Author
    1. vyd. - Praha : Nakladatelství AMU, 2012 - 185 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 20 cm
    ISBN 978-80-7331-222-0 (brož.)
     divadlo  divadlo  filozofie umění
     studie
    Call numberC 349.874
    Umístění 792 - Divadlo
    Zmrazit čerstvé ovoce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 349.874   

    Title statementZmrazit čerstvé ovoce : útržky úvah o divadelní zkoušce / Jiří Havelka
    Portion of titleÚtržky úvah o divadelní zkoušce
    Main entry-name Havelka, Jiří, 1980- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Nakladatelství AMU, 2012
    Phys.des.185 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 20 cm
    ISBN978-80-7331-222-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002412682
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteAnglické resumé
    Subj. Headings divadlo - filozofické aspekty * divadlo - sociologické aspekty * filozofie umění
    Form, Genre studie
    Conspect792 - Divadlo. Divadelní představení
    UDC 792 , 101 , 316 , 792.091.2 , 7.01 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru792 - Divadlo
    Document kindBOOKS
    Zmrazit čerstvé ovoce
    Anatomie divadelní zkoušky jako sociologicko-uměleckého experimentu. Kniha režiséra Jiřího Havelky v sobě originálním a zábavným způsobem spojuje vlastnosti studie, úvahy i učebnice. V první části, nazvané Divadelní kontext, se autor pokouší dokázat výlučnost divadla mezi ostatními uměleckými aktivitami. Hledá zásadní důvody, které by obhájily právoplatnost existence divadla ve věku elektronických médií a virtuální reality. Zkoumá hranice mezi empirickou a divadelní realitou. Ve druhé části, Divadelní zkouška, se autor pokouší odhalit a definovat složitou, mnohovrstevnou strukturu hry a sleduje proces, probíhající v rámci zkoušek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.