Number of the records: 1  

Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fiala, Karel, 1944- - Author
    Rapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2009 - 56 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-87144-13-8 (kroužková vazba)
      Krhovjáková, Jana - Author
     travní porosty  vlastnosti půdy  kvalita půdy  úrodnost půd
     metodické příručky
    Call numberC 340.084
    Umístění 631.4 - Půda. Pedologie
    Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 340.084   

    Title statementMetodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty / Karel Fiala, Jana Krhovjáková
    Main entry-name Fiala, Karel, 1944- (Author)
    Issue dataRapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2009
    Phys.des.56 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-87144-13-8 (kroužková vazba)
    National bibl. num.cnb002120277
    Note1000 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Users/Intended Audience NoteUrčeno zemědělskému managementu, poradcům v oboru zemědělské výroby a agroekologie, pracovníkům decizní sféry v působnosti Ministerstva zemědělství ČR a Ministerstva životního prostředí ČR a studentům všech typů zemědělských škol
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Krhovjáková, Jana (Author)
    Subj. Headings travní porosty * vlastnosti půdy * kvalita půdy * úrodnost půd
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC 633.2 , 631.41:631.811 , 631.4-021.465 , 631.452 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201009/contents/nkc20102120277_1.pdf
    Ve volném výběru631.4 - Půda. Pedologie
    Document kindBOOKS
    Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.