Number of the records: 1  

Brunch a bufet

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dusy, Tanja - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2009 - 125 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-1280-6 (váz.)
    Pro chytré hospodyňky
      Rynio, Jörn - Photographer
     studená jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 337.323
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Brunch a bufet
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 337.323   

    Title statementBrunch a bufet : snídaně, svačinky a malé obědy nejen pro hosty / text Tanja Dusyová ; foto Jörn Rynio ; [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Portion of titleSnídaně, svačinky a malé obědy nejen pro hosty
    Main entry-name Dusy, Tanja (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2009
    Phys.des.125 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-1280-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb001963907
    Edition Pro chytré hospodyňky
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalBrunch & Büfett
    Another responsib. Rynio, Jörn (Photographer)
    Subj. Headings studená jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.84 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Brunch a bufet
    V edici Pro chytré hospodyňky tentokrát nabízíme snídaně, svačinky a malé obědy. Máme hosty a chceme, aby si všichni pochutnali a měli dobrou náladu. Více než 80 osvědčených receptů pro 6 až 20 porcí v podobě přepychové snídaně nebo brunche nám pomůže naplánovat teplé a studené občerstvení dopředu. Sýrová mísa s hroznovou hořčicí, pikantní cibulové muffiny, pečené brambory s avokádovým dipem, jarní závitky pečené v troubě, ostré kuřecí paličky, špenátová roláda s krevetami a jiné – recepty pro hostitele, kteří se chtějí věnovat na party přátelům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.