Number of the records: 1  

Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Skoupil, Jan - Author
    Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 - 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-239-6061-X
     cukrářství  potravinářské suroviny
     učebnice středních škol
    Call numberC 319.290
    Umístění 664 - Potravinářství
    Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 319.290   

    Title statementSuroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu / Jan Skoupil
    Main entry-name Skoupil, Jan (Author)
    Issue dataBrno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005
    Phys.des.367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN80-239-6061-X
    National bibl. num.cnb001579940
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteDoporučeno jako alternativní učebnice pro příslušné střední odborné školy a učiliště
    Language noteNěmecké resumé
    Subj. Headings cukrářství * potravinářské suroviny
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664:[631.57+637] , 663.916 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
    Publikace určená široké odborné veřejnosti zabývající se výrobou cukrářských produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.