Number of the records: 1  

Potraviny a nápoje

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Forró, Anton - Author
    4., upr. vyd., 3. čes. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 176 s.
    ISBN 80-7032-134-2 (brož.)
      Kružliak, Peter, - Other   Schaller, Rudolf, - Other
    Call numberC 279.002
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Potraviny a nápoje
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.002   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPotraviny a nápoje : učebnice pro kuchaře a číšníky
    Main entry-name Forró, Anton (Author)
    Edition statement4., upr. vyd., 3. čes. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1993
    Phys.des.176 s.
    ISBN80-7032-134-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb000098602
    Another responsib. Kružliak, Peter, 1924- (Other)
    Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Other)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Potraviny a nápoje
    Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. Text je doplněn tabulkami a ilustracemi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.