Number of the records: 1  

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu

  1. book

    book


    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 - 141 s.
    ISBN 80-7305-428-0
      Matyáš, Zdeněk, - Other
     drůbež  hygiena potravin  potravinářský průmysl  ryby  veterinární hygiena  zvěřina
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 28.118
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 28.118   

    Title statementPodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002
    Phys.des.141 s.
    ISBN80-7305-428-0
    National bibl. num.cnb001177150
    NoteNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Other)
    Another responsib. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie (Other)
    Subj. Headings drůbež * hygiena potravin * potravinářský průmysl * ryby * veterinární hygiena * zvěřina
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC 614.3 , 614.9 , 636.09 , 637
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.