Number of the records: 1  

Kuchařská technologie


  1.  Řešátko, Jaroslav - Author
    2., uprav. vyd. - Praha : Merkur, 1990 - 283 s.
    ISBN 80-7032-912-2
      Nodl, Ladislav, - Other   Jirsa, Václav, - Photographer
    Call numberC 267.221
    Umístění
    Kuchařská technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 267.221   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKuchařská technologie
    Main entry-name Řešátko, Jaroslav (Author)
    Edition statement2., uprav. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1990
    Phys.des.283 s.
    ISBN80-7032-912-2
    National bibl. num.cnb000055786
    Another responsib. Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Other)
    Jirsa, Václav, 1938- (Photographer)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kuchařská technologie
    Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.