Number of the records: 1  

Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni


  1.  Vrabec, Vilém, 1901-1983 - Author
    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979 - 100 s. : il.
      Johanus, Václav, - Illustrator
     rybí jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberP 15.988
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněP 15.988   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 224.772 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 224.772 v2   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 224.772 SV   

    Title statementJihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni / Vilém Vrabec ; [kresby Václav Johanus]
    Main entry-name Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
    Phys.des.100 s. : il.
    National bibl. num.cnb000158452
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Johanus, Václav, 1947-2024 (Illustrator)
    Subj. Headings rybí jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.56 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
    Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.